Asta-i pe ultra-scurte, nu m-a lasat inima sa ma amuz singura… Auzi aberatiile unui ciumpalac venit din padure, pare-mi-se.. Sau nu.. e greu sa fii virgin la 40 ani=))

CLick pe link deci.. si enjoy.. merita!

Nu pot sa nu adaug aici si un comentariu de toata frumusetea, care m-a lasat cu gura cascata de cata prostie emana, in caz ca n-aveti rabdare sa cititi toate flegmele aruncate la adresa repectivului:

„incognitoz

chiar povesteam azi-noapte despre subiectul asta cu un amic.el a terminat teologia, are conceptii foarte apropiate de ale tale. el mai adauga si faptul ca sexul face relatia murdara si de aici cresc sansele unei despartiri. plus ca s-a dovedit ca prin contact sexual femeia preia o parte din ADN-ul barbatului si asta nu e prea bine, mai ales in cazul mai multor parteneri.
felicitari pentru indrazneala pe care ai avut-o…e nevoie pentru a scrie asa ceva.
o zi frumoasa:P”

Deciii… ca sa ne intelegem. FETELOR, NU FACETI SEX!!! O sa luati ADN strain si-o sa va transformati in barbati, prin mutatii genetice cercetate amanuntit si descoperite recent de CIdPsN (Comisia Internationala de Popi si Nefututila40ani)! Iar daca sunteti asa.. desfranate incat sa faceti sex cu mai multi, imaginati-va numai ce groaznic o sa fie sa fiti mai multi barbati odata! N-am nimic cu nimeni, da am vazut si curve mai feminine… n-ar fi trebuit sa fie deja barbati? =))). Deci eu mor de ras…

Ah.. si mai zicea ceva.. Nea Caisa asta… cu comentariul lui cretin… Ca sexul murdareste… Eh.. aici te-am prins! Faci sex, javra mica, ca altfel nu stiai… Intradevar sexu-i murdar… Si ADN-ul iese greu si numai cu Vanish=))).

Deci caiti-va si s-aveti o viata buna. Eu ma duc sa-nvat la genetica.. Poate gasesc ceva si de transmiterea asta sexuala.

P.s. Incercati raspunsurile corecte + argumente pe blogul lui Arhi. El e sursa deci s-o respectam! N-joy

Later edit: In caz ca nu v-ati amuzat destul cu Nea Caisa Virginla40anicarenustienicisafacalaba, mai pun un link, asta-i pe Wikipedia,deci ne cultivam,right? Deci enjoy inca juma de ora de ras.